Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،عبدالله لطفی رابط هیات رئیسه منطقه ۱۸ با ارائه گزارشی در صحن شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه جمعیت این منطقه حدود ۴۹۹ هزار نفر است که در مساحت ۸۸ کیلومتر مربع سکونت دارند، گفت: ۱۰۳ هکتار بافت فرسوده در این منطقه وجود دارد و یکی از ابر مشکلات ما در منطقه ۱۸، عدم اتصال منطقه به شبکه حمل و نقل ریلی شهری (مترو) است، به گونه‌ای که مردم در دسترسی به شبکه مترو با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفی ادامه داد: بلاتکلیفی زمین‌های بایر کشاورزی وخطر تغییرکاربری به صورت غیرمجاز، عدم مقام سازی جداره‌های رودخانه کن در مجاورت بافت مسکونی، فرسوده بودن بافت مسکونی در اکثر محلات، بلاتکلیفی پروژه تفرجگاه طرح تاکا وطرح محور نیلوفری، ناامن بودن بوستان‌ها بدلیل حضور افراد بزهکار و... نیز از مهمترین چالش‌های این منطقه است.

وی بیان کرد: دپوی غیرمجاز آهن آلات در مشاعات بازار آهن شادآباد، فقر سرانه‌های فرهنگی و ورزشی، کمبود مراکز فروشگاهی و تفریحی، فرسودگی شدید ناوگان حمل و نقل عمومی، حضور بساط گستران و سد معبر وانت بار‌ها و... از جمله مشکلات این منطقه است.

رابط هیات رئیسه منطقه ۱۸ خاطرنشان کرد: می‌توان با احداث درمانگاه با مشارکت شهر سالم بسیاری از مشکلات را حل کرد و همچنین لازم است که کارگاه‌های صنعتی غیرمجاز که اتفاقا مشمول ماده ۱۰۰ هستند از منطقه خارج شوند. همچنین تغییر مسیر خط تردد وسایل نقلیه سنگین حمل و نقل گمرگ لازم است.

در ادامه ناهید خدا کرمی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران، پس از استماع گزارش رابط هیأت رئیسه شورایاری منطقه ۱۸، ضمن تشکر از ارائه گزارش دقیق شورایاری و شهرداری منطقه بیان کرد: در مناطقی مثل منطقه ۱۸ که کانون تجاری مثل شادآباد در آن مستقر است، شهرداران مناطق می‌توانند از این پتانسیل برای توسعه و پیشرفت این مناطق استفاده کنند، اما گویا این اتفاق نمی‌افتاد.

خداکرمی گفت: سوال من این است که در غیر این صورت دلیل وجود واحد مشارکت‌های مردمی چیست؟ پیشنهاد من این است که شورایاران محترم کارگروه توسعه منطقه در بازار شادآباد را با کسبه و تجار شادآباد که عموما جزء افراد برخوردار محسوب می‌شوند تشکیل دهید و برای تصمیم‌سازی و حل مشکلات از مردم و کاسبان محله استفاده کنید.

او تاکید کرد:فضای باز این منطقه استثنایی است و می‌شود پروژه‌هایی را با تجار منطقه تعریف کنید. پروژه‌هایی مثل مسکن‌سازی و عمرانی که به سرمایه‌گذاری‌هایی نیاز دارد که در آینده برای اهالی هم ارزش افزوده خواده داشت. همچنین برای کسبه محله یا کسب و کار‌های سیار، پیشنهاد می‌کنم که بازار‌هایی سیار در هفت روز هفته در فضا‌های باز منطقه تعریف شود تا هر نقطه هر روز یک گروه از دستفروش‌های تخصصی را پوشش دهد. این کار هم باعث ایجاد اشتغال می‌شود و هم می‌توانیم استفاده مفید از فضا‌های باز منطقه‌ای داشته باشیم.

هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز در ادامه خاطر نشان کرد: بزرگراه شهید بروجردی قرار بود که از ابتدای شورای پنجم با اولویت بهره‌برداری آن به نتیجه برسد، ولی یک مشکل تملکی باعث شدکه این پروژه پیشرفت آن با اختلال همراه شود.

هاشمی ادامه داد: به نظرم اهتمام جدی توسط شهرداری منطقه در این راستا صورت نگرفته از طرفی در مورد توسعه مترو و مجتمع‌های ایستگاهی نیز علیرغم اینکه بیش از ۲ هزار میلیارد پروانه صادر شده و توسعه خطوط ۳ و ۴ بر اساس همین مجتمع‌ها برنامه‌ریزی شده بود، ولی اقدام مؤثری صورت نگرفته است.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه‌از مدیران شهرداری منطقه ۱۸ گلایه‌مندم، گفت: چرا که تا به حال این همه زمینی که می‌توانسته تغییر کاربری دهد و مجتمع ایستگاهی ایجاد شود محقق نشده است و باید موانع برطرف شود و اقدامات لازم صورت گیرد. درباره اجرای طرح نیلوفری هم مدت‌ها پیش اعلام کردند که برای این طرح مسابقه برگزار کرده‌ایم. بخش عمده طرح نیلوفری در منطقه ۱۸ قرار دارد و مشابه پروژه پاتوق شهر امیرکبیر می‌توان در این منطقه طرح اجرا کرد.

بیشتر بخوانید

تکلیف طرح محور نیلوفری مشخص نیست

زیبایی معماری معیار اقدام در طرح‌های شهری نیست/ راه‌یابی ۵ اثر به مسابقه طرح نیلوفری

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شبکه مترو بافت مسکونی بازار آهن طرح نیلوفری شهر تهران منطقه ۱۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه تنهایی شهردار منطقه در نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه با اشاره به پایان یافتن فاز اول پروژه مجموعه ورزشی در عرصه‌ی بزرگراه امام علی(ع) اظهار کرد: این مجموعه که با نام پروژه خیالستان زندگی شناخته می‌شود، در این دوره مدیریت شهری بنا به ضرورت نیاز این محدوده به سرانه‌های ورزشی، به مجموعه‌های ورزشی دارای سه زمین بزرگ فوتبال، والیبال و بسکتبال و زمینی برای ورزش‌های همگانی و برگزاری رویدادها و مسابقات محله‌ای و منطقه‌ای اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه افزود: بهره‌برداری از این پروژه در نیمه دوم سال جاری خواهد بود و در این راستا ۶هزار و ۵۰۰ مترمربع به سرانه ورزشی این منطقه اضافه خواهد شد.

تنهایی همچنین منطقه هشت را با جمعیتی در حدود ۵۰۰ هزار نفر، جزو فقیرترین مناطق از لحاظ سرانه ورزشی دانست و اضافه کرد: مجموعه‌های ورزشی موجود در سطح منطقه جوابگوی ظرفیت ساکنان آن نبوده و همواره تلاش برای افزایش این فضاها از سوی مدیریت شهری منطقه در دستور کار قرار دارد.

شهردار منطقه در پایان سخنان خود با اشاره به بازسازی مجموعه ورزشی فدک در ناحیه۲، واگذاری بخشی از مجموعه‌های ورزشی در اختیار سازمان ورزش به مناطق را در جهت ارائه خدمات ورزشی به شهروندان محدوده خواستار شد.

در این نشست که با حضور زهرا شمس احسان رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همراه بود، شمس احسان حضور نخبگان و قهرمانان ورزشی سطح منطقه در این نشست را به عنوان افراد تصمیم‌ساز برای ورزش منطقه و شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط ضعف و قوت ورزش منطقه دانست.

افزایش اختیارات مناطق در دسترسی به اماکن ورزشی

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همچنین از تصویب طرح ساماندهی مجموعه‌های ورزشی شهر تهران در شورای اسلامی شهر خبر داد و افزود: براساس این طرح در راستای تسهیل دسترسی شهروندان به اماکن ورزشی و ارائه خدمات مطلوب‌تر مناطق ۲۲گانه در این حوزه، مجموعه‌های ورزشی زیر ۲هزار و ۳۰۰ مترمربع در اختیار مناطق ۲۲گانه و مجموعه‌های ورزشی فرامنطقه‌ای و با مساحت بالای این میزان در اختیار سازمان ورزش قرار خواهد گرفت که این طرح اختیار مناطق را در دسترسی به فضاهای ورزشی در سطح منطقه و ارائه خدمات به شهروندان تسهیل خواهد کرد.

شمس احسان در ادامه نیز بر ارائه خدمات در مجموعه‌های ورزشی سطح مناطق برای نخبگان و قهرمانان ورزشی و ظرفیت‌شناسی منطقه توسط آنان نیز تاکید کرد.

در ادامه این نشست حسین اجاقی مدیرعامل سازمان ورزش نیز بر استمرار حضور ورزشکاران و قهرمانان شرکت‌کننده در رویداد قهرمان شهر در مجموعه‌های ورزشی سطح منطقه و حفظ آمادگی و کار تیمی آنان تاکید کرد و عملکرد منطقه را در این حوزه مطلوب دانست.

براساس این گزارش نشست هم‌اندیشی با پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه ۸ با حضور شهردار منطقه، عضو و رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران و مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با ارائه نظرات و پیشنهادات حاضرین در جلسه به عنوان شورای ورزش منطقه و مصوبات اجرایی توسط سازمان ورزش و شهرداری منطقه همراه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات میزبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی 
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران
  • محور بندر امام به آبادان بازگشایی شد
  • بلاتکلیفی مسکن مهر ۲۸۵ واحدی گیان نهاوند
  • عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با ۸ ماه بلاتکلیفی در بجنورد+ فیلم
  • فیلم| عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با هشت ماه بلاتکلیفی
  • عملیات بازگشایی محور ماهور برنجی در دزفول انجام می‌شود
  • تلاش برای بازگشایی محور منطقه عشایری ماهور برنجی دزفول